S50 (2,5 t)

 • Selitys
 • Tekniset tiedot
 • 2500 kiloa paikasta A paikkaan B

  MKH S50 -magneettinostin on nopein tapa siirtää tasapintaisia, magnetisoivia kappaleita konepajaolosuhteissa. Se kiinnittyy ja irtoaa automaattisesti. Se turvallinen toiminta perustuu akun varaukseen, verkkovirtaa ei tarvita. Akun kapasiteetti on mitoitettu työpäivän pituiseksi.

  Hallintalaitteet


  Magneettisen nostimen automaattinen irrotus- ja kiinnitystekniikka toimii nostosilmukkaan liitetyn mikrokytkimen avulla. Nostinta voi käyttää myös manuaalikytkimin (kiinni, irti).

  Akun varaustila näytetään LED-valodiodeilla. Varaustila näytetään noston ja latauksen aikana. Alijännitehälytys on toteutettu summerilla ja valomerkillä. Nostin ei kytkeydy, mikäli varaustila on liian matala. Merkkiäänet ilmoittavat automaattitoiminnon ja magneettivirran aktivoitumisesta. Ohjausyksikkö tarkkailee akkujen tilaa, eikä esim. ylilatauksen vaaraa ole.

  Minimiaineisvahvuus


  Kappaleiden ainesvahvuus tulee olla vähintään 5 mm, joka on raja pitävän magneettikentän muodostumiselle. Viereinen, suuntaa antava, taulukko demonstroi teräksen ainesvahvuuden vaikutusta akkumagneetin pitokykyyn. Myös nostettavan levyn jouston aiheuttama ilmarako vaikuttaa nostokykyyn.

  Monta nostinta sarjaantehtysuomessa madein sininen rgb

  Magneettitarraimia voidaan tarvittaessa kiinnittää nostopuomiin sarjaan, jolloin saadaan lisää nostokapasiteettia. Kaikki puomissa olevat nostolaitteet irtoavat ja kiinnittyvät automaattisesti.

  Magneettinostin yleismalliMagneettinostin taulukkoS

   

 • Tekniset ominaisuudet

  Nostokyky kg 2500
  Käyttöaika h (aktivoituna 50 % ajasta) 7
  Pohjaosan mitat (pituus x lev. mm) 265 x 265
  Paino kg 65

Yhteystiedot

Niko Karjenmaki4
Niko Kärjenmäki
(Automaatiosuunnittelija)