S24 (1,5 t)

 • Selitys
 • Tekniset tiedot
 • 1500 kiloa paikasta A paikkaan B

  MKH S24 -magneettinostin on nopein ratkaisu, jolla siirtää tasapintaisia, magnetisoivia kappaleita konepajaolosuhteissa. Se kiinnittyy ja irtoaa automaattisesti. Sen turvallinen toiminta perustuu akun varaukseen, verkkovirtaa ei tarvita. Akun kapasiteetti on mitoitettu työpäivän pituiseksi.

  Hallintalaitteet

  Magneettisen nostimen automaattinen irrotus- ja kiinnitystekniikka toimii nostosilmukkaan liitetyn mikrokytkimen avulla. Nostinta voi käyttää myös manuaalisesti (kiinni, irti).

  Akun varaustila näytetään LED-valodiodeilla noston ja latauksen aikana. Alijännitehälytys on toteutettu summerilla ja valomerkillä. Nostin ei kytkeydy, mikäli varaustila on liian matala. Merkkiäänet ilmoittavat automaattitoiminnon ja magneettivirran aktivoitumisesta. Ohjausyksikkö tarkkailee akkujen tilaa, eikä ylilatauksen vaaraa ole.

  Minimiaineisvahvuus

  Kappaleiden ainesvahvuus tulee olla vähintään 5 mm, joka on raja pitävän magneettikentän muodostumiselle. Viereinen, suuntaa antava, taulukko demonstroi teräksen ainesvahvuuden vaikutusta akkumagneetin pitokykyyn. Myös nostettavan levyn jouston aiheuttama ilmarako vaikuttaa nostokykyyn.

  Monta nostinta sarjaan tehtysuomessa madein sininen rgb

  Magneettitarraimia voidaan tarvittaessa kiinnittää nostopuomiin sarjaan, jolloin saadaan lisää nostokapasiteettia. Kaikki puomissa olevat nostolaitteet irtoavat ja kiinnittyvät automaattisesti.

  Magneettinostin yleismalliMagneettinostin taulukkoS

   

 • Tekniset ominaisuudet

  Nostokyky kg 1500
  Pohjaosan mitat (pituus x lev. mm) 210 x 210
  Käyttöaika h (aktivoituna 50 % ajasta) 10
  Paino kg 42

Yhteystiedot

Niko Karjenmaki4
Niko Kärjenmäki
(Automaatiosuunnittelija)