Tasomaisten kappaleiden magneettinostimet

 • Selitys
 • Kuvat
 • Tuotemallit: S24 (1,5 t) S40 (2 t) S44 (2,2 t) S50 (2,5 t)
  Magneettinostin S2

  Nopea ja turvallinen tapa siirtää

  Magneettinostimet helpottavat työtä korjaamoissa ja tuotantolinjoilla. Magneettinostimen kytkinautomatiikan ansiosta magneetti kiinnittyy ja irtoaa automaattisesti.

  Erillistä ohjainta ei tarvita

  Nostimen turvallisuus perustuu akkuun, joka aktivoi magneetin. Varauksen laskiessa liikaa, estyy uuden kuorman nostaminen, kunnes magneetti on ladattu turvalliselle tasolle. Akut kestävät mallista riippuen 7 – 10 h nostotyötä 50 % käyttöasteella. MKH:n käyttämät akkumagneetit tarjoavat nostokapasiteetin aina 2500 kg saakka. Testaamme nostimet aina vähintään kaksinkertaisella kuormalla.

  Sisäinen äly valvoo

  Magneettinostimen ohjausyksikkö tarjoaa häiriöttömät toiminnot vuodesta toiseen. Kaikki toiminnot on kaksoisvarmennettu. Ohjausyksikkö tarkkailee akkujen sisäisiä lämpötiloja ja lataa ne tehokkaasti. Ylilatauksen vaaraa ei ole.

  Suomalaista laatua, joka kestää tehtysuomessa madein sininen rgb

  MKH-magneettinostimia on valmistettu yli 2000 kpl 25 vuoden aikana. Tuotteiden käyttöikä on osoittautunut erittäin pitkäksi. Huoltoomme tulee joskus niin vanhoja ja kolhiintuneita laitteita, että ne vaikuttavat museotavaralta. Muutaman komponentin vaihtamisen jälkeen ne yleensä palaavat omistajilleen entisiin töihinsä.

   

  Magneettinostin toiminnassa

 • Magneettinostin yleismalli
  Magneettinostin yleismalli2