MKH R40

 • Selitys
 • Tekniset tiedot
 • Putkea ja levypintaa paikasta toiseen


  MKH R40 -magneettinostin on mitoitettu enintään 800 kilon painoisten pyöreiden 40 – 250 mm kappaleiden nostoon. R40-magneettinostinta voi käyttää myös jopa 640 kg painavien suorien kappaleiden nostoon. Nostolaite kiinnittyy ja irtoaa automaattisesti. Laitteen turvallinen toiminta perustuu sisäiseen akkuun. Akun kapasiteetti on mitoitettu työpäivän pituiseksi 50 % käyttöasteella.

  Hallintalaitteet

  Nostimen automaattinen irrotus- ja kiinnitysjärjestelmä toimii nostosilmukkaan liitetyn mikrokytkimen avulla. Nostinta voi käyttää myös käsin (kiinni, irti).

  Akun varaustila näytetään LED-valodiodeilla.  Alijännitehälytys on toteutettu summerilla ja valomerkillä. Nostin ei kytkeydy, mikäli varaustila on liian matala. Merkkiäänet ilmoittavat automaattitoiminnon ja magneettivirran aktivoitumisesta. Ohjausyksikkö tarkkailee akkujen tilaa myös latauksessa. Ylilatauksen vaaraa ole.

  Minimiaineisvahvuus

  Kappaleiden ainesvahvuus tulee olla vähintään 5 mm, joka on raja pitävän magneettikentän muodostumiselle. Viereinen taulukko demonstroi ainesvahvuuden vaikutusta nostimen pitokykyyn.

  Monta nostinta sarjaantehtysuomessa madein sininen rgb

  Magneettitarraimia voidaan tarvittaessa kiinnittää nostopuomiin sarjaan, jolloin saadaan lisää nostokapasiteettia. Kaikki puomissa olevat nostolaitteet irtoavat ja kiinnittyvät automaattisesti.

   

  Magneettinostin yleis round

  Magneettinostin taulukkoR 

 • Tekniset ominaisuudet

  Nostokyky kg 800
  Käyttöaika h (aktivoituna 50 % ajasta) 8
  Paino kg 83

Yhteystiedot

Niko Karjenmaki4
Niko Kärjenmäki
(Automaatiosuunnittelija)