MPD 30

 • Selitys
 • Tekniset tiedot
 • Kuvat
 • Tehoa toistuvaan työhön

  Sähkömoottorilla toimiva hydraulipuristin on hyvä vaihtoehto silloin, kun puristinta käytetään paljon tai sarjatyömäisesti. Moottoroitu hydraulipuristin mahdollistaa nopeat läpimenoajat ja suuret puristusvoimat.

  Laadukkaat komponentit

  30 tonnin MKH MPD 30 -hydraulipuristimessa on saksalainen HAWE-radiaalimäntäpumppu. Pumpun käyntiääni on miellyttävän hiljainen, ja sen varaosasaatavuus on hyvä.

  Valtuutettu huolto

  Tarjoamme tuotteisiimme valtuutetun huollon joko paikan päällä tai tiloissamme.

  Pakolliset suojavarusteet

  CE-merkintä edellyttää, että moottorikäyttöisessä hydraulipuristimessa on sirpalesuoja. Tarjoamme kaikkiin malleihimme joko metalliverkosta tai pleksimuovista valmistettuja sirpalesuojia. Suojia on joko alas taitettavia tai alas liukuvia. Liukuvat mallit on valmistettu pleksistä ja niissä on kaasujousi helpottamassa ylösnostamista. Hydraulipuristimet täyttävät turvallisuusvaatimukset standardin EN 693 + A2 mukaisesti.

  Lisävarusteet

  MKH-hydraulipuristimiin on tarjolla lisävarusteita, kuten avautuvat pöydät, ulosvedettävät kasettipöydät, särmäystyökalut (alapöytä sekä ylä- ja alatyökalut) sekä pidennetty sylinterin iskunpituus ja sylinterin sivusiirto. Puristimiin voi lisätä LED-työvalot, laserkohdistimen sekä automaattisia turvalaitteita kuten valoverhon. Valikoimasta löytyy myös öljynlauhduttimet ja työn seurantaa helpottavat iskupituuden ja kuorman mittauslaitteet sekä data-loggeri.

  Räätälöinti

  Voimme muokata vakiopuristinten runkoja ja ominaisuuksia tarpeiden mukaan.tehtysuomessa madein sininen rgb

   mkh st1

   

 • Tekniset ominaisuudet

  Puristusvoima t 30
  Puristusvoima Kn 300
  A mm 1700
  B mm 1050
  C mm 650
  E mm (kitaväli) 920
  F mm 500
  G mm 710
  H (männän liike) 155
  J mm 135
  L (männän halkaisija) 60
  Pöydän nostomekanismi Käsikäyttöinen, vinssillä
  Moottori kW 2,2
  Paino kg 230
  Runkotyyppi H (hitsattu levyrunko)
  Mittapiirros
 • Mittapiirros