HPE 30

 • Selitys
 • Tekniset tiedot
 • Kustannustehokas vaihtoehto

  Käsikäyttöinen 30 tonnin MKH-hydraulipuristin on edullinen, mutta tehokas puristin vaihtelevaan käyttöön konepajoissa. Puristin ei vaadi paineilma- tai sähköasennuksia. Suljettu hydraulijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa.

  Kaksi nopeutta

  Puristimessa on MKH:n kehittämä ja valmistama 2-nopeuksinen käsipumppu. Hitaalla liikkeellä saavutetaan suuri voima ja tarkkuus. Nopealla asetuksella käytössä on vähemmän voimaa, mutta mäntä laskeutuu kohteeseen nopeasti.

  Suojavarusteet

  Tarvittaessa puristimeen voi hankkia lisävarusteena joko metalliverkosta tai pleksimuovista valmistetun sirpalesuojan. Suojia on joko alas taitettavia tai alas liukuvia. Liukuvat mallit on valmistettu pleksistä ja niissä on kaasujousi helpottamassa ylösnostamista. CE-merkintä ei edellytä, että käsikäyttöisessä puristimessa on esim. sirpalesuoja.

  Lisävarusteet

  Puristimiin on tarjolla lisävarusteita, kuten avautuvat pöydät, ulosvedettävät kasettipöydät, LED-työvalot, laser-kohdistimet, särmäystyökalut (alapöytä sekä ylä- ja alatyökalut) sekä pidennetty iskunpituus ja sylinterin sivusiirto. Saatavana on myös työn seurantaa helpottava iskupituuden ilmaisulaite.

  Räätälöinti

  Voimme muokata vakiopuristinten runkoja ja ominaisuuksia tarpeiden mukaan.tehtysuomessa madein sininen rgb

  Manuaalinen hydraulipuristin2

   

 • Tekniset ominaisuudet

  Puristusvoima t 300
  Puristusvoima Kn 300
  A mm 1700
  B mm 1050
  C mm 650
  E mm (kitaväli) 920
  F mm 500
  G mm 710
  H (männän liike) 155
  J mm 135
  L (männän halkaisija) 60
  Pöydän nostomekanismi Käsikäyttöinen
  Paino kg 230
  Runkotyyppi H (hitsattu levyrunko)
  Mittapiirros

Yhteystiedot

Niko Karjenmaki4
Niko Kärjenmäki
(Automaatiosuunnittelija)